B2B Link

Shërbimet tona

Mësoni më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

Dritare

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Mobileri

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Granit

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Keramik

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Dyer

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Kuzhina

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Roleta

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Tavolina

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Laminat

Transport i shpejtë

Dizajn modern 10 vjet Garancion

Procesi

4 hapa për të porositur produktet tuaja

Më poshtë gjeni procesin se si duhet bërë porosia!

Hapi i parë është takimi i përbashkët (online) mes klientit dhe agjentëve profesional të B2B Link.

Pas takimit të parë fillon hapi i 2-të i cili është: Zgjedhja e produktit. Në këtë rast, klienti me anë të ofertës e cila veq se është dërguar paraprakisht, vendos në zgjedhjën e produkteve.

Pas zgjedhjës së prdukteve bëhet nënshkrimi i kontratës mes klientit dhe B2B Link.

Pasi kanë përfunduar të gjitha hapat më lartë, fillon procesi i dërgesës së porosisë në vendin ku është klienti.

A keni projekt specifik dhe ju duhen produkte specifike? Kontakto tani!

Nëse keni nevojë për produkte ndërtimore të ndonjë projekti të cilin ju nevojitet të konsultoheni me një nga agjentët tanë, ju lutem të na kontaktoni menjëhere në këtë formë.

Njoftohuni për më të rejat

Duke u abonuar ju do njoftoheni për më të rejat rreth nesh, ofertat dhe shëbimet tona të cilat mund ti merrni duke kontaktuar online stafin tonë.