B2B Link

Shërbimet

Platforma më e re dhe më e sigurtë për të krijuar lidhjen mes vendit tonë dhe vendeve të botës ku ka Shqipëtar

duke ju siguruar punëtor, punë apo edhe materiale ndërtimore si dyer, dritare, laminat, bllok dhe gjithcka tjetër që ju duhet për shtëpit tuaja, lokalet apo cfardo që ndërtoni.

Shërbimet që i ofrojmë për

Eksport të materialeve

Tani më sigurt dhe më lirë në cdo aspekt ju mund të krijoni lidhjen tuaj përmes platëformës tonë me shumë prodhues të cilët gjenden në Kosovë dhe që mund të eksportojn materialet ndërtimore në vendin ku jetoni ju, siq e dim që në vendet e huaja materialet ndërtimore janë gjithmonë më të shtrenjëta dhe është shumë e vështir blerja e tyre, andaj ne sot po ofrojmë zgjidhjen.

Material ndërtues
Material ndërtues
Dyer
Dyer
Dritare
Dritare
Laminat / Parket
Laminat / Parket

Keni nevojë për

Punëtor apo punë

Sot në platëformë tonë egziston një numër i lartë i punëtorëve që janë të gatshëm të punojn jashtë vendit, mjeshtër, punëtor të kategorive të ndryshme. Tani ju keni mundësin që me cmim më të lirë ti punësoni ata.

0 +
Punëtor të lajmëruar
0 +
Nga vende të ndryshme

Si funksionon lidhja me ne

Hap pas hapi

01

Na shkruani

Fillimisht na shkruani ose na kontaktoni direkt ne lidhje telefonike kështu duke u njoftuar me kërkesat.

02

Flisini me agjentin

Agjenti ynë do jau lehtësojë qasjen tuaj duke ju mundësuar që të merrni atë që jeni te interesuar.

03

Pritni dërgesën

Pas dakordimit ju pritni dërgesë që eksportohet nga shteti i Kosovës direkt tek lokacioni juaj.

04

Shijoni kursimet

Pasi që gjithqka është më lirë ju do mund ti shijoni kursimet tuaja fal platformës tonë.

Pyetje të shpeshta

Informohuni më shumë reth asaj që ju intereson.

Pasi që ju të kryeni porosin tuaj, stafi ynë profesional do nisë dërgesën tuaj në mënyrë sa më të shpejtë duke shfrytëzuar lidhjet që platforma jonë ka.

Njoftohu për më të rrejat

Duke u abonuar ju do njoftoheni për më të rrejat reth nesh, ofertat dheë shëbimet tona të cilat mund ti merrni duke kontaktuar online stafin tonë.