B2B Link

Për Ne

Mësoni më shumë rreth platformës sonë digjitale e cila mundëson gjetjen e materialeve të ndërtimit apo importimin dhe exportimin e materialeve të ndryshme ndërtimore.

Rreth kompanisë

B2B Link

Qëllimi ynë

Zhvillimin e një partneriteti, të bazuar në besimin dhe respektin që është fituar përmes ofrimit të vazhdueshëm të shërbimeve cilësore.

Objektivi ynë

Ne jemi të përkushtuar të operojmë biznesin tonë në një mënyrë të përgjegjshme përmes gjithëpërfshirjes, transparencës, integritetit dhe etikës. Ne vlerësojmë të gjitha perspektivat dhe njerëzit. Ne i mbajmë talentet, klientët, shitësit dhe partnerët tanë me të njëjtat standarde.

B2B LINK

Vlerat Tona

Për shkak të viteve tona të shumta në industrinë e menaxhimit të ndërtimit, si dhe duke pasur në staf Profesionistë të Çertifikuar, ne jemi në gjendje të ofrojmë rekomandime të hollësishme për materialet dhe  të ofrojmë kuota nga vizitat në terren duke shtuar vlerë të jashtëzakonshme si partner për të gjitha nevojat tuaja për materialet e ndërtimit.

PLATËFORM E SIGURT

Gjithqka është e sigurt duke shfrytëzuar platëformën tonë.

24/7 Suport

Do jemi gjithmonë aty për të ju ndihmuar sa herë që keni nevojë.

Në shumë vende

Dergesa të porosive në shumë vende të ndryshme të botës.

Përfundoni projektet

Me ndihmën tonë do mund ti përfundoni të gjitha projektet që ju keni në plan.

Gati për t'ju ndihmuar

SHËRBIMET E KONSULTIMIT

Ekipi ynë vjen nga një përvojë e fortë ndërtimi dhe dizajni dhe do t’ju ndihmojë në zgjedhjen e produkteve dhe materialeve të duhura për projektin. Ne bazë të planit dhe specifikimeve do të punojmë ngushtë me menaxherët e projektit dhe përfaqësuesit e pronarëve për të marrë materiale aktuale, solide me çmimet më të mira të tregut.