B2B Link

Për ne

Vizioni ynë është që të lidhim bizneset mes vete

Krijimi i lidhjeve mes bizneseve të Kosovës me bizneset e Kosovarëve që ndodhen jashtë vendit, dhe gjithashtu mundësia e gjetjes së punëtorëve apo dhe materialeve ndërtimore për eksport nga Kosova është prioriteti ynë kryesorë. Andaj jemi ktu që të u’a lehtësojm!

Platëform e sigurt

Gjithqka është e sigurt duke shfrytëzuar platëformën tonë.

24/7 Suport

Do jemi gjithmonë aty për të ju ndihmuar sa herë që keni nevojë.

Në shumë vende

Lidhjet mund të bëhen nga shumë vende të ndryshme të botës.

Bashkohuni me komunitetin tonë dhe përfitoni tani

Ekpia jonë

Profesionale

Dea Gashi

Kontraktore

Petrit Berisha

CEO

Bardha Kadriu

Menaxhere

Njoftohu për më të rrejat

Duke u abonuar ju do njoftoheni për më të rrejat reth nesh, ofertat dheë shëbimet tona të cilat mund ti merrni duke kontaktuar online stafin tonë.