B2B Link

A don PunePunetorMaterial, me të siguru na?

Platforma më e re dhe më e sigurtë për të krijuar lidhjen mes vendit tonë dhe vendeve të botës ku ka Shqipëtar, duke ju siguruar punëtor, punë apo edhe materiale ndërtimore si dyer, dritare, laminat, bllok dhe gjithcka tjetër që ju duhet për shtëpit tuaja, lokalet apo cfardo që ndërtoni.

Shërbimet që i ofrojmë për

Eksport të materialeve

Tani më sigurt dhe më lirë në cdo aspekt ju mund të krijoni lidhjen tuaj përmes platëformës tonë me shumë prodhues të cilët gjenden në Kosovë dhe që mund të eksportojn materialet ndërtimore në vendin ku jetoni ju, siq e dim që në vendet e huaja materialet ndërtimore janë gjithmonë më të shtrenjëta dhe është shumë e vështir blerja e tyre, andaj ne sot po ofrojmë zgjidhjen.

Material ndërtues
Material ndërtues
Dyer
Dyer
Dritare
Dritare
Laminat / Parket
Laminat / Parket

Keni nevojë për

Punëtor apo punë

Sot në platëformë tonë egziston një numër i lartë i punëtorëve që janë të gatshëm të punojn jashtë vendit, mjeshtër, punëtor të kategorive të ndryshme. Tani ju keni mundësin që me cmim më të lirë ti punësoni ata.

0 +
Punëtor të lajmëruar
0 +
Nga vende të ndryshme

Business to Business

Lidhje e bizneseve mes vete

Ne krijojm lidhje direkte të bizneseve të ndryshme nga Kosova me shtetet e huaja. Importi dhe Eksporti janë ato që lidhin bizneset mes vete duke mundësuar që materialet të kushtojn më lirë .

Më shumë se 1K+

Klient të kënaqur me punën tonë

Agnesa Uka
  Agnesa Uka

  Kliente

  Jam ndarë shumë e kënaqur me shërbimin e B2B Link, më kanë ndihmuar të porosis dritare të kualitetit të lartë dhe me cmim shumë më të mirë se në Gjermani, gjithashtu janë përkujdesur për eksportin e tyre.

  Driton Selimi
   Driton Selimi

   Klient

   Jam ndarë shumë e kënaqur me shërbimin e B2B Link, më kanë ndihmuar të porosis dritare të kualitetit të lartë dhe me cmim shumë më të mirë se në Gjermani, gjithashtu janë përkujdesur për eksportin e tyre.

   Shqipe Kastrati
    Shqipe Kastrati

    Menaxher

    Jam ndarë shumë e kënaqur me shërbimin e B2B Link, më kanë ndihmuar të porosis dritare të kualitetit të lartë dhe me cmim shumë më të mirë se në Gjermani, gjithashtu janë përkujdesur për eksportin e tyre.

    Vullnet Gashi
     Vullnet Gashi

     Manager

     Jam ndarë shumë e kënaqur me shërbimin e B2B Link, më kanë ndihmuar të porosis dritare të kualitetit të lartë dhe me cmim shumë më të mirë se në Gjermani, gjithashtu janë përkujdesur për eksportin e tyre.

     Njoftohu për më të rrejat

     Duke u abonuar ju do njoftoheni për më të rrejat reth nesh, ofertat dheë shëbimet tona të cilat mund ti merrni duke kontaktuar online stafin tonë.