B2B Link

B2B LINK

Platforma më e re ndërlidhëse për bizneset në industrinë e materialeve të ndërtimit dhe produkteve të ndërtimit për të gjitha llojet dhe madhësitë e projekteve të ndërtimit jashtë shtetit.

happy-seller-man-or-barman-at-cafe-counter-PRKB2HV.jpg

"Shërbime cilësore dhe të sigurta."

0 +
Reviews
0

+

Vite Experiencë
Mirë se vini në B2B Link

Shërbimet tona

Ne kursejmë kohën tuaj për gjetjen e materialeve të ndërtimit.

SHËRBIMI PËR KLIENTËT

Pse duhet të zgjedhni B2B Link?

Ne jemi të përkushtuar të operojmë biznesin tonë në një mënyrë të përgjegjshme përmes gjithëpërfshirjes, transparencës, integritetit dhe etikës. Ne vlerësojmë të gjitha perspektivat dhe njerëzit. Ne i mbajmë  klientët, shitësit dhe partnerët tanë me të njëjtat standarde.

Transport i besueshëm

Produkte Cilësore

Ndjekja në kohë reale e dërgesës

Produktet mbërrijnë në kohë dhe të paprekura

Përkrahje gjatë gjithë procesit

procesi

4 hapa për të porositur produktet tuaja

Ndiqni hapat nga 1-4 për të parë procesin se si duhet bërë porosia!

01

Caktoni takim online

Hapi i parë është takimi i përbashkët (online) mes klientit dhe agjentëve profesional të B2B Link.

02

Zgjedh produktin

Pas takimit të parë fillon hapi i 2-të i cili është: Zgjedhja e produktit. Në këtë rast, klienti me anë të ofertës e cila veq se është dërguar paraprakisht, vendos në zgjedhjën e produkteve.

03

Nënshkrimi i kontratës

Pas zgjedhjës së prdukteve bëhet nënshkrimi i kontratës mes klientit dhe B2B Link.

04

Dërgesa

Pasi kanë përfunduar të gjitha hapat më lartë, fillon procesi i dërgesës së porosisë në vendin ku është klienti.

Njoftohu për më të rejat

Duke u abonuar ju do njoftoheni për më të rejat, ofertat dhe shëbimet tona të cilat mund ti merrni duke kontaktuar online stafin tonë.